Tack!

Tack alla 120 gäster som förgyllde vår lördagkväll och natt på bästa Club Adam och Eva. Back to school blev lyckad så som våra fester alltid blir och självklart beror det till största del på er gäster, utan er blir det inga fester och ingen klubb 😍

Vi har även stor rutin på att ordna fester och en personal som aldrig sviker. Nu hoppas vi på en härlig sommar med Sommarklubb där vart tredje besök är gratis och en fantastisk uppstart på detta den 17 juni med vår hittills största Club Eva. Den vill ni INTE missa 😉

Kram


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s