#metoo

Jag vill tacka alla fantastiska män som kommer till Sveriges bästa swingersklubb! 

Just nu är det en uppstartad diskussion i samhället kring sexuella trakasserier. Män respekterar inte kvinnor och de flesta kvinnor har kunnat använda hashtaggen metoo i sociala medier vilket är hemskt…

I detta inlägg vill Jag, vilket jag gjort tidigare, trycka på vilken fantastiskt trygg miljö Club Adam och Eva är för tjejer! De allra flesta män respekterar kvinnorna och kvinnorna har tack vare detta en fristad för att utforska och utveckla sig själva och sin sexualitet.

Nu har vi blivit tvingande att strama åt möjligheten för singelkillar att besöka oss, vi har extra informationakvällar för att tydliggöra att sexuella trakasserier och andra icke respektfulla saker INTE förekommer hos oss. Detta känns ganska trist men…

Vid de två tillfällen jag haft informationsträff hittills har vi sammanlagt haft besök av 30 medlemskillar som lyssnat och visat stor respekt för det jag som kvinnlig ledare på klubben vill säga. Detta är sååå skönt och jag älskar er män för det ❤

4 reaktioner till “#metoo

 1. Hej Anna! Jag såg dokumentären ”sextemplet” och blev nyfiken på hur män beter sig på er klubb. När jag läser hemsidan ser jag att singelmän betalar högre inträde och dessutom finns det ett behov av ha särskilda informationskvällar för män. Jag förstår det som att även inom klubben tampas ni med patriarkala maktstrukturer.
  Det som oroar mig mest, till syvende och sist , är att du skriver hur skönt det är att män lyssnar på dig som kvinna och att du älskar de männen för det. Vilket jag uppfattar som en assimilering till den patriarkala lögnen att män inte kan uppföra sig. Och de män som beter sig anständigt är värda beröm och särskild uppmärksamhet. Och en sådan inställning känns inte betryggande för mig som kvinna.

  Gilla

  1. Har inte den senaste tiden visst att ”män ” inte kan bete sig? Om du kände mig skulle du veta att jag ständigt kämpar för att bli jämlik och jämställd män.
   När det gäller klubben är det dock lite speciellt. En swingersklubb är ett ställe för par och kvinnor i första hand. Singelkillar är hos oss för att pleasa dessa grupper, inte enbart för sin egen skull. Kanske kan detta uppfattas som icke jämställt, dock är det ett val vi gjort och detta är profilen på vår klubb. Kanske på alls swingersklubbar.
   Jag vill beskriva att det i vårt forum uppenbarligen finns män som respekterar oss och därmed valet vi gjort i och med vår profil. De män som sköter sig får stanna, de som missköter sig åker ut. Kanske är En swingersklubb ett fantastiskt bra ställe att våga säga ifrån på riktigt. Det verkar ju uppenbart knappt gå någon annanstans om man tittar på hur många män och tom kvinnor som klankar ner på kampanjen metoo…

   Gilla

 2. Tack Anna för ditt svar!
  Jag tror poängen i mitt tidigare inlägg var otydligt. Jag ställer mig inte kritisk till särbehandling av män. Jag tror dessvärre att det eller kvinnoseparatism är det som finns att tillgå vad gäller kvinnors säkerhet och välmående.
  Det jag reagerade på var det som du gav uttryck för i bloggen. Att du hyllade de män som helt enkelt betedde sig så som man kan förvänta sig av vuxna människor; respektfullt och moget. Det gjorde mig lite olustig. Visst borde det vara en självklarhet att de lyssnar på en person som de facto bestämmer över den anrättning som de önskar ta en del av?
  Sedan vad gör singelmän mindre populära än singelkvinnor, det kan jag inte svara på men hör gärna ditt resonemang?

  Gilla

  1. Det finns en lång historia av singelkillar på klubben som våra gäster är ganska medvetna om. Jag kan inte redovisa för den här, det skulle ta många sidor, men det handlar mycket om att killarna beter sig på samma sätt som överallt annars i samhället och på en swingersklubb är det extra viktigt att dåliga saker inte förekommer.
   Du får gärna ringa mig på klubbmobilen om du vill.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s