Rivstart!

Vilken superstart Club Adam och Eva gjort 2018!

Vi började med att fira in det nya året med en otroligt fantastisk NYÅRSBAL. 170 firande swingers njöt av en makalöst god supé uppe i vackra teatersalongen för att sedan fortsätta med en kanonfest nere på bästa klubben.

Den 27 januari hade vi en rekordstor CLUB EVA med 45 tjejer som bekantade sig med varandra både nere på klubben och under den trevliga vinprovningen uppe i teatersalongen. När jag och alla brudar kom ner efter provningen drog vi igång en riktigt intensiv och superrolig förfest som fullständigt blåste omkull killarna som släpptes in klockan 21.30! DJ hade fullt upp med att pleasa alla dansande och festande tjejer och när övriga gäster, både killarna och par, lyckats ta sig in var vi uppe i hela 120 gäster denna oförglömliga natt ❤

Igår hade vi sedan den tredje stora kvällen inom loppet av endast 6 veckor. Ett glatt gäng fick möjligheten att komma en timma innan öppning för att fira en vacker kvinnas födelsedag. Detta gjorde att festen redan var i full gång när klubben öppnade som vanligt klockan 21.00. Även denna fantastiskt lyckade kväll blev vi 120 personer som festade, skrattade och hade mysigt i lekrummen fram till stängning.

Fester och temakvällar har utan tvekan blivit CAE signum. Dessa kvällar blir alltid lyckade! Kom gärna med förslag kring hur vi skulle kunna göra en fantastisk klubb ännu bättre. Vänliga kvällar kanske kan nichas? Kanske AW på fredagar?

Maila oss på info@clubadamoeva.se. Vi älskar idéer och utveckling 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s