Hemligt

Varför är sex fortfarande hemligt? Varför är det år 2018 tabu att prata öppet om sex? Det är kanske mer ok med tillfälliga förbindelser men att prata om det? Nä. Inte ok, speciellt inte om man är kvinna.

Tex HBTQ rörelsen har kommit långt och sett till att kärlek är lika värt oavsett mellan vilka kärleken finns vilket är fantastiskt. Men det gäller enbart kärlek, inte sex. Sex utan kärlek är fortfarande inte ok. Trots att vi idag är mycket medvetna om könssjukdomar, det går tex att köpa skydd vart som helst och test för sjukdomar går hur lätt som helst att beställa hem i brevlådan. Varför är det då fortfarande tabu?

Att sex inte är ok ute i samhället märks oerhört tydligt när man som jag öppet driver en swingersklubb. Jag har vid flera tillfällen försökt få med par i diverse olika forum, allt från sociala medier på nätet till kvällstidningar och det är i stort sett omöjligt. De flesta kan ställa sig bakom att det är ok med tillfällig sex men inte med sitt eget namn och bild vilket gör det lite motsägelsefullt tycker jag.

Varför är det så här? Det gör mig lite ledsen och förbryllad…

2 reaktioner till “Hemligt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s